- WIMPERLIFTING -


WAT IS EEN WIMPERLIFT ?

In de wimperharen zit een disulfideverbinding die verantwoordelijk zijn voor de vorm van wimpers. Om langere wimpers te creëren moeten deze verbindingen gebroken en daarna opnieuw opgebouwd worden. Elke wimper heeft meerdere disulfide verbindingen.
Wimpers liften begint met het zacht maken van de wimpers door middel van een wimper lifting lotion. Hierdoor zwellen de wimpers op en gaan de haarschubben open staan zodat de verbindingen verbroken kunnen worden. De tweede lotion zorgt ervoor dat de verbroken verbindingen worden hervormt tot de gewenste vorm. De setting lotion zorgt er uiteindelijk voor dat de wimpers in de krulstand blijven staan. En daarna kun je kiezen om ze ook nog te laten kleuren.

WAAROM WIMPERS LIFTEN?

Een wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers. Door Lanoline, wat vergelijkbaar is met keratine, hebben de lotions een verzorgende werking. Voor extra verzorging nadien kan een verzorgende Mascara worden gebruikt na een wimperlift waar de bestandsdelen Biotine, Arginine en Keratine in zitten.

VOORDELEN WIMPERS LIFTEN

– Resultaat van 6 tot 8 weken
– Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
– Minimale nazorg! Zwemmen, douchen, zweet, sporten en make-up geen probleem!
– Unieke formule die zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
– Geschikt voor lange en korte wimpers, voor zowel mannen als vrouwen

Prijs 60€