- PERMANENTE MAKE-UP -

- LIPPEN -


Mooi gevormde lippen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen van ons hebben bv. een te dunne boven- of onderlip, scheve lippen of zelfs vervaagde lipcontouren.

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up.

Bij lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft.

De gehele behandeling duurt ongeveer 1 uur. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de nabehandeling. Er wordt dan gekeken of alles nog naar wens is en of alles goed genezen is en wordt, wanneer nodig, nog een nabehandeling gegeven.

LIP CONTOUREN

Dit is enkel een mooiere aflijning in een kleine tint donkerder dan je eigen lippen shadowlips. Er wordt eerst een aflijning gedaan en daarna mooi ingeschaduwd naar binnen toe, zodat je lippen voller gaan lijken. 

FULL LIPS

Volledig ingekleurd in een kleur naar wens, maar geeft niet 100% het lipstick effect. Is goed voor diegene die geen of weinig eigen lipkleur nodig heeft

SHADOW LIPS

Shadow lips is een contour voor een mooiere aflijning samen met het naar binnen ingeshaduwd zodat je lippen een voller effect krijgen.