- PERMANENTE MAKE-UP -

is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontouren altijd perfect gemaquilleerd te hebben.

Nooit meer zelf bijkleuren, altijd mooi, zelfs in het zwembad, de sauna of op het strand. Met een ultrafijn steriel naaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentkleur aangebracht. Het resultaat is een natuurlijk ogend blijvende opmaak. Voor eventuele extra accenten kan de permanente make-up probleemloos gecombineerd worden met traditionele make-up.


IS PERMANENTE MAKE-UP VEILIG?

Het is volkomen veilig, zelfs voor mensen met een huidallergie. Het veroorzaakt geen ontstekingen of zwellingen, je kunt onmiddellijk onder de mensen komen.


WELKE INVLOED HEBBEN MEDICIJNEN?

Alcohol en medicijnen met bloedverdunners zorgen er voor dat het pigment minder goed aan de huid zal hechten. Ze worden daarom afgeraden 24 uur voor en tot 4 uur na de behandeling.


KAN IK LENZEN DRAGEN TIJDENS DE BEHANDELING?

Draag de dag van de behandeling best uw bril, alsook de 2 daaropvolgende dagen.

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

Alvorens we beginnen met pigmenten, bespreken de vorm en kleur, en indien nodig wordt dit met gewone make-up voorgetekend. Dan wordt er een verdovingszalf aangebracht en terwijl deze inwerkt bespreken we enkele belangrijke medische gegevens en nabehandelingsinstructies.


De definitieve pigmentatie kan beginnen. Het allereerste lijntje dat gepigmenteerd wordt voel je het hardst, maar doet absoluut geen pijn. Voor sommige mensen is dit een getintel, voor anderen eerder irritant, maar toch pijnloos. Daarna wordt er extra verdoofd indien nodig.
Tijdens de behandeling moet je de ogen gesloten houden, maar tussentijds mag je wel meekijken in de spiegel, om zo tot een optimaal wenselijk resultaat te komen.


Bij het einde van de behandeling krijg je nog een verzorgingszalfje mee, wat je de eerste paar dagen moet aanbrengen om een betere genezing te verkrijgen.