- PERMANENTE MAKE-UP -

- WENKBRAUWEN -

Microblading / Nanoblading / ombre brows /shadow brows 


Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk voor onze gezichtsuitdrukking.

Zonder wenkbrauwen heeft men een uitdrukkingloos gezicht. Veel klanten hebben (bijna) geen wenkbrauwen meer. Dit kan van nature zijn, door overmatige epilatie ofwel door een ziekte. Weer anderen willen de wenkbrauwvorm perfectioneren, maar ook eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen met Permanent Make-up worden gecamoufleerd. Hoe dan ook wenkbrauwen tekenen, continu in de spiegel kijken of 'ze er nog zitten' zowel thuis als bv. op het strand/zwembad en weer opnieuw bijwerken; dit alles is met Permanent Make-up verleden tijd.

Hoe heerlijk zal het zijn dat u 's ochtends opstaat met wenkbrauwen en er 's avonds mee naar bed gaat? Ideaal!

Roodheid trekt weg na een uurtje. De kleur vervaagt met 50% na de eerste behandeling, en na de bijwerking na 6 weken met 30%. Alles blijft tot 1,5 jaar mooi.

De gekozen techniek wordt bepaald door wat de klant van uitzicht verwacht. Dit wordt besproken op de afspraak, nadien uitgevoerd en een nieuwe afspraak gemaakt voor het nazicht van de eerste behandeling en worden er nog een verdere correctie uitgevoerd. Indien u toch twijfelt, kan u voor €30 een intake gesprek boeken en verven we eventueel de wenkbrauwen met wenkbrauw verf, zodat U kan nadenken over het resultaat.

WELKE TECHNIEK VOOR WENKBRAUWEN KIES JE?

30 jaar geleden werden wenkbrauwen alleen maar getatoeëerd in een volle lijn, daarna kwam er de 3D techniek uit, waar we mooi haartjes tekende met een nieuwe naald elektrisch gestuurd, die men 4 of 5 flat naald noemde.

Omstreeks 2011 ontstond de micro-blading techniek, die ik sinds toen al uitvoerde. 

Nu is er ook nog ombre brow of shadow brow en NANO-techniek uitgebracht. Dit zijn allemaal technieken die ook gecombineerd kunnen worden. 

Het is allemaal afhankelijk hoe JIJ wenst dat je wenkbrauwen eruit zien? Naturelle of liever gestileerd, of voller … alles kan!

MICROBLADING

De haartjes worden aangebracht met behulp van een manuele pen. Wij maken gebruik van wegwerppennen en dat betekent dat wij 100% hygiënisch te werk gaan. Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker.


OMBRE BROWS OF SHADOW

Bij deze techniek wordt er tussen de haartjes volledig ingekleurd met een lichtere kleur dan de haartjes zelf, of met een derma-roller gewerkt


NANO TECHNIEK

Dit is de allernieuwste techniek met een elektrische naald buitengewoon dun, dit geeft het meest natuurlijke uitstraling

WENKBRAUWPIGMENTATIE BIJ MANNEN (ALOPECIA)

Voor een man is de stap naar het pigmenteren van de wenkbrauw vele malen groter dan voor vrouwen. Terecht zijn zij bang dat het wellicht te vrouwelijk of onnatuurlijk wordt. Het mag vooral niet opvallen!

In het intakegesprek is het belangrijk erachter te komen wat de klant verwacht, misschien is er nog een foto van wenkbrauwen mét haartjes.

Door het missen van het hoofdhaar moeten ook de wenkbrauwen misschien aangepast worden qua dichtheid aan deze nieuwe situatie.

Het vooraf tekenen geeft de klant een idee wat hij kan verwachten. Er worden dunne haartjes getekend, niet te dicht op elkaar en vooral niet te netjes. Om de basisharen heen worden er boven en onder de wenkbrauwen wat donsjes getekend. Dit geeft een mooi natuurlijk effect. De vorm aan de bovenkant is heel persoonlijk. De vorm wordt namelijk veelal bepaald door de spier. Aan de onderzijde is een mannenwenkbrauw veelal rechter.

Na het tekenen en goedkeuren worden de haartjes ingezet. Hiervoor kan bij de eerste behandeling een niet te donkere kleur worden gebruikt, zodat de klant langzaam kan wennen.

De haartjes mogen zeker niet te dicht bij elkaar worden gepigmenteerd, omdat dat na verloop van tijd iets als een schaduw kan tonen, wat geen natuurlijk effect geeft bij een mannen wenkbrauw.

In twee behandelingen wordt de vorm en de kleur geoptimaliseerd.

Ook kan dit bij kinderen die Alopecia hebben!!

JESSICA MANTONI

klant en oprichtster van VZW voor elkhaar
(voor iedereen die Alopecia lotgenoot is)

Jessica is ook al jaren klant bij ons , zowel voor de eyeliner (omdat zij geen wimpers heeft) en voor de wenkbrauwen die zij jaarlijks laat bijwerken